click pentru a activa zoom-ul
loading...
We didn't find any results
deschide harta
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Localizeaza-ma Fullscreen Anterioara Urmatoarea
Cautare Avansata
Rezultalele cautarii

Utilizati tehnologiile momentului pentru a va proteja proprietatea impotriva hotilor

Publicat de lmuniversal la 08/10/2014
0

security-systems-and-cctv-cameras

In cazul in care lucrati departe de casa, indiferent daca plecati pentru cateva zile sau pentru o perioada indelungata de timp, securitatea ar trebui sa fie fara indoiala o prioritate. La urma urmei, de fiecare data cand parasiti proprietatea, riscul de efractie si vandalism creste.

Din fericire, exista masuri simple pe care le puteti lua pentru a reduce probabilitatea unei surprize neplacute.

Iata cateva dintre ele :

Profitati din plin de tehnologie pentru a spori securitatea locuintei

burglar2Desigur, sistemele de securitate sunt o necesitate, iar cea mai importanta dintre acestea este alarma. Sunetul asurzitor al acestor dispozitive  este de multe ori suficient pentru a pune hotii pe fuga. Chiar si simpla vedere a acestor alarme pe exteriorul cladirii poate descuraja incercarea hotilor de a patrunde in locuinta. Ca un factor suplimentar de descurajare, puteti conecta aceste sisteme la niste sirene speciale care produc niveluri insuportabile de zgomot.

Multi oameni presupun ca sistemele de supraveghere video sunt destinate doar intreprinderilor si altor organizatii. Cu toate acestea evolutia tehnologica a dus la o mai mare disponibilitate a acestor sisteme, ele devenind accesibile si pentru proprietarii de case. Exista diverse variante si configuratii ce pot fi alese in functie de nevoile si bugetul dumneavoastra. Asemeni alarmelor, aceste sisteme pot servi ca un factor de descurajare eficient. In plus, prin captarea pe camera a imaginilor din timpul spargerii, prinderea infractorilor este mult mai facila.

Un alt tip de sistem de securitate tot mai popular este perimetrul infrarosu. Acest sistem este perfect daca aveti o proprietate mare sau doriti implementarea unei metode suplimentare de a va proteja locuinta. Aceasta solutie detecteaza intrusii inainte ca ei sa patrunda in proprietate.

Luminile de securitate pot fi de asemenea eficiente. Hotii prefera sa opereze in intuneric, asa ca in conditiile in care proprietatea dumneavoastra este iluminata foarte bine, puteti reduce apetitul hotilor.

Creati impresia unei case locuite prin dispozive de temporizare

Din motive evidente, hotii tind sa caute proprietatile care prezinta semne ale absentei proprietarilor de acasa. Acest lucru inseamna ca, daca doriti sa va protejati proprietatea, va trebui sa va asigurati ca aceasta pare locuita chiar si cand nu este nimeni acasa. In acest sens,  credem ca este util sa investiti in temporizatoare pentru lumini. Aceste dispozitive sunt usor de folosit si pot activa sau dezactiva luminile la momente prestabilite, dand impresia ca cineva este acasa.

Exista chiar posibilitatea achizitionarii unor temporizatoare care functioneaza pentru alte dispozitive, inclusiv televizoare si radiouri.

best-home-security-systemStabiliti relatii bune cu vecinii

Este util sa fiti in relatii bune cu vecinii, caci atunci cand sunteti plecati, ei pot avea grija de proprietatea dumneavoastra.

Este imposibil sa eliminati complet riscul unei spargeri. Cu toate acestea, respectand principiile de baza si profitand de tehnologia existenta, puteti spori in mod semnificativ securitatea locuintei dumneavoastra.

Raspunde

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica

  • Ne gasesti si pe Facebook

Compara oferte