click pentru a activa zoom-ul
loading...
We didn't find any results
deschide harta
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Localizeaza-ma Fullscreen Anterioara Urmatoarea
Cautare Avansata
Rezultalele cautarii

Ansambluri rezidentiale – Avantaje si dezavantaje

Publicat de lmuniversal la 13/10/2014
0

 

 

 

In timp ce unii oameni viseaza la a locui intr-o casa individualfoto complex rezidential 2a, pentru multi locuitori din zonele urbane si suburbane anasamblurile rezidentiale pot oferi combinatia perfecta de securitate si facilitati.

In continuare avem o lista de argumente pro si contra care va pot ajuta atunci cand luati in considerare relocarea intr-un ansamblu rezidential .

Argument pro – viata sociala

In cladirile mari cu spatii comune se construieste si socializarea. A vedea aceleasi persoane in fiecare zi in holul cladirii sau in sala de sport genereaza sansa de a declansa o conversatie prietenoasa care poate deschide calea catre o prietenie de durata.

Argument contra – impartiti acelasi spatiu, fie ca va place, fie ca nu

Uneori doriti doar sa evadati, dar cand vecinii sunt pretutindeni, acest lucru pare imposibil. Desigur, va puteti retrage intotdeauna in linistea apartamentului dumneavoastra, dar va fi foarte greu sa petreceti mult timp singuri in aceste ansambluri ce sunt impartite cu alte sute de rezidenti. Va puteti lovi in mod constant de vecinul dumneavoastra in sala de fitness, iar liftul il veti imparti adesea cu unul dintre ceilalti locatari.

Argument pro – facilitati

Facilitatile disponibile pentru locuitorii din marile ansambluri de apartamente sunt de multe ori doar vise pentru alte tipuri de proprietari. In timp ce unele ansambluri se lauda cu piscine si sali de fitness, altele dispun de spatii de relaxare, lounge sau biblioteci.

Argument contra – altcineva face regulilefoto complex rezidential 3

La un moment dat in viata, fie ca e prima zi de gradinita sau prima zi de lucru la un nou loc de munca, toata lumea trebuie sa invete sa respecte regulile altcuiva. Cand locuiti intr-un astfel de complex, acest lucru este in mod special valabil mai ales ca alte personae impart aceleasi ziduri cu dumneavoastra.

Argument pro – cineva are grija de dumneavoastra

Unora dintre proprietarii de case le surade ideea de a desfasura diferite activitati fara ajutor din exterior, insa cei care aleg sa faca parte dintr-un complex de apartamente au parte de avantaje precum faptul ca multe dintre muncile grele pe care proprietarii de case sunt nevoiti sa le realizeze sunt facute de catre altcineva.

Concluzie

Alegerea casei potrivite este una dintre cele mai dificile decizii pe care multi dintre noi suntem nevoiti sa le luam, insa acest lucru nu inseamna ca este o sarcina imposibila. Atunci cand incercati sa va decideti daca locuitul intr-un ansamblu de apartamente este alegerea potrivita pentru dumneavoastra, luati in considerare stilul dumneavoastra social si timpul pe care doriti sa-l investititi in intretinere si reparatii.

Raspunde

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica

  • Ne gasesti si pe Facebook

Compara oferte